Tossups – soul truck trashmasters 2005 – ut-chattanooga

:)


Download 48.58 Kb.
Date conversion14.11.2017
Size48.58 Kb.

TOSSUPS – SOUL TRUCK TRASHMASTERS 2005UT-CHATTANOOGA

Questions by Rob Long, Tom Michael, Anne Mitchell, & Chris Sloan, with duplicate insurance by Billy Beyer

1. Influenced heavily by co-producer Stuart Price, this album features the party songs “Jump” and “Get Together” as well as the more introspective “How High” and the grammatically strange “Let It Will Be.” The artist revisits her old stomping grounds in “I Love New York,” and this album features only the second authorized sample of an ABBA song. FTP, name this album featuring the controversial “Isaac” and the dance hit “Hung Up” the latest release from Madonna.

Answer: CONFESSIONS ON A DANCE FLOOR
2. A pet equivalent of this product has been created under the name CurTail. Invented by Alan Kligerman in the late 80’s, this product works by using an alpha-galactosidase enzyme to break down complex sugars. For the average meal, you should add fifteen drops of it on your food for it to work. FTP identify this food supplement created to reduce the amount of flatulence that certain foods cause.

Answer: BEANO


3. At age 11, he won his first national racing title – the International Karting Federation Grand National championship. His success with the karts translated to the United States Auto Club, where he won rookie of the year in 1991, and in 1995, he won that league’s triple crown. This success led him to the fledgling Indy Racing League, where he was rookie of the year in 1996 and the series champion in 1997. He joined Joe Gibbs Racing in 1998, and in 1999 he became the first driver to pull “double duty” racing in the Indianapolis 500 and the Coca-Cola 600 on the same day. For ten points, name this sometimes hot-headed Nascar driver, who won his first Nextel Cup in 2002 and repeated in 2005.

Answer: TONY STEWART

4. In a 1958 title, Droopy the dog was mistaken for one of these after a European trip. In 1995, they were Leapin' and in 1996, Spellbreaker promised to reveal their secrets. In 1994, the most famous version shared screen time with Clint Howard, and was supposed to be in 3-D in 1995 until budget issues scrapped that plan. Others who have shared screentime with this creature are Tangi Miller, Sticky Fingaz, Coolio, and Ice-T. FTP name this being, whose Magical Legend became a mini series and who has been to Space and twice been to The Hood while portrayed by Warwick Davis.

Answer: LEPRECHAUN

5. In his prior career, he was a cinematographer and video director and he served as a camera operator for the R.E.M. video “The One I Love”. He decided to change careers and in 1995, he graduated from the New England Culinary Institute. With his personal philosophy of “there are no bad foods, only bad food habits”, he decided to create a TV show that combined cooking, pop culture, and science. FTP identify this person who stars in two different shows on the Food Network, Good Eats and Iron Chef America

Answer: ALTON BROWN


6. This game introduces Clash mode, which lets a player be "in the zone" and perform special moves. Also introduced are performance enhancers, including Flax Seed Oil and the "Mystery Pill" that allow fast recovery from injury. Story mode was written by the writer behind ESPN's "Playmakers," and the game is the first in the series without an NFL license. FTP, name this 2005 Midway game with Lawrence Taylor on the cover, where 8 on 8 play is the rule and 30 yards are needed for a first down.

Answer: BLITZ: THE LEAGUE (Do not accept or prompt on Blitz)


7. She consummated the first of her two marriages to convicts in a prison bathroom. Her first novel, 1973's Going Home, was a modest success, and her Max and Martha series of children’s books have also not reached the sales of her other works. Both Ben Affleck and Jennifer Garner have appeared in movies or mini-series based on her books; Affleck in Daddy
and Garner in Zoya. FTP, name this author of The Promise, Mirror Image, Crossings, and Journey.

Answer: DANIELLE STEEL

8. Orv Madden opened the first store by this name in 1988, and in 2001 the company named for it opened a second mall-based chain, for plus-sized young women, called Torrid. Private labels found here include “MT: 2" streetwear and “Morbid Threads.” FTP, what is this company and store chain for “music-inspired fashion” whose NASDAQ stock symbol is H-O-T-T?

Answer: HOT TOPIC

9. Moving to the U.S. in 1986 to avoid mandatory French military service, this man then thrilled his parents with the announcement that he wanted to be either an actor or professional pool player. He got small roles on Ally McBeal and Friends before playing Lancelot in 2001's The Mists of Avalon and winning his most famous role as hockey-loving government employee Andre Michaux. FTP, name this actor currently playing Chef Michel (mee-shel) on Kitchen Confidential but better known by the fake name Michael Vaughn on Alias.

Answer: MICHAEL VARTAN

10. Backing up Ted Healey, they became Broadway stars in the late 1920's in Earl Carrol’s Vanities. After appearing as “Ted Healey and his Racketeers” in the film Soup to Nuts, Samuel Hurwitz quit the group and was replaced by his brother Jerry. After ditching the frequently drunk Healey, Columbia signed them to a long-term contract which meant they didn’t get a raise for 24 years. Sam rejoined the group after Jerry’s stroke, and was eventually replaced by Joe Besser and then “Curly Joe” De Rita. FTP, what is this trio where the “Hurwitz” name was changed to “Howard,” and “Mo” and Larry Fine were the two permanent members?

Answer: THE THREE STOOGES


11. His 2002 semi-autobiographical album “My Life,” which featured guest performances by Darius Rucker, Johnny Lee, and, of course, Willie Nelson, included tracks such as “I’m Drunk, Damn Broke,” “I Only Know One Way,” and, appropriately, “Long Ball Rebel.” Married four times, his fourth wife was indicted on federal drug and gambling charges in 2003, although he himself was not implicated. He went from nobody to household name in 1991, when he famously drove through the night to fill in as a last minute replacement for an injured player, and then went on to win the event. For ten points, name this Champion at Crooked Stick and sports “everyman,” famous for his swearing, gambling, and drinking, and that’s just while he’s on the golf course.

Answer: JOHN DALY

12. The first ones produced for commercial use came four to a set and were made of wax wood. Some of the ones that we know today may have been based off of the prizes found in Cracker Jack boxes. Two of these items were taken from the game Conflict, those being the battleship and the cannon. The early 50’s brought the departure of the lantern, purse, and rocking horse; and during that same period the dog, wheelbarrow, and horse were added. FTP identify these objects that can be found in a very popular board game.

Answer: MONOPOLY TOKENS (ACCEPT EQUIVALENTS)

13. This rapper was the offspring of a Danish painter and a Billboard music editor. He left the label Uptown after recording his debut album, To Rap My World Around You, because he was unsatisfied by Uptown’s attempts to market him as a teen-idol act. He signed with Atlantic, and in 1994 recorded his second album which spawned his only hit. That song was known for its video that was filmed in one continuous take. FTP identify this one-named rapper, who is best known for a song containing his name followed by the words “with the lid off”.

Answer: LUCAS


14. It is one of 11 planets in it's system, features an Oxygen-Nitrogen atmosphere and has a gravity equal to 0.9 that of earth. It was the crash site of the research vessel Columbia and it's commander Dr. Theodore Haskins of the American Continent Institute. It's original inhabitants retreated underground after a brutal war, developing telepathy and powers of illusion, and we are reminded by Commodore Jose Mendez that visiting this place is the only death penalty remaining on the books. FTP, name this planet, to which Spock risks court martial to return Captain Christopher Pike in the Star Trek Episode The Menagerie.

Answer: TALOS IV


15. He worked in Betty Boop and Popeye cartoons for Max Fleischer studios, and by his death in 1994 he had either created or co-created Kamandi, Captain Victory, Boy Commandos, Challengers of the Unknown, The New Gods, The Silver Surfer, The Mighty Thor, Captain America, and The Incredible Hulk. FTP, who was this “King of the Comics” who with Stan Lee also co-created The X-Men and The Fantastic Four?

Answer: JACK KIRBY

16. (BB) As a member of the Southwest Conference, they won national championships in football in 1935 and 1938. This university later moved to the WAC, and then Conference-USA, and is now in a conference along with college football powerhouses such as UNLV, Wyoming, and San Diego State. Famous alumni include Sammy Baugh and Davey O'Brien, and current players coached by Gary Patterson include Cory Rodgers and Jeff Ballard. This year, they opened the season with a victory over Oklahoma, en route to capturing the Mountain West Conference title and a trip to the Houston Bowl. For ten points -- name this university where LaDainian Tomlinson was once a Horned Frog.

Answer: Texas Christian University

17. In episode 5.17 of Angel, mind-reader Lorn claims that no one can hide their true intentions from him while singing the chorus of this tune. The songs drama peaks when a noon meeting at the bar O'Malley's doesn't go as expected. The narrator admits he's not a poet, claims to have the required "half a brain" for the meeting, is not interested in healthy living, and professes a fondness for champagne in addition to the island concoction mentioned throughout. FTP, name this hit song off 1979's Partners in Crime by Rupert Holmes and subtitled "The Piña Colada Song".

Answer: ESCAPE (THE PIÑA COLADA SONG) [prompt on Piña Colada Song]


18. Don’t ask for this beverage in Mexico if Carolina Panther cheerleaders are in the cantina, as there it’s a slang term for “lesbian.” Though trademarked in 1963, it wasn’t widely available until 1967, when the “Blizzard Girl” and then the “Blizzard Dog” were introduced. This sugar- and caffeine-free soft drink has been re-packaged several times, including in “tin-free steel” cans and “blue-snowflake” bottles. FTP, what is this “perfect soft drink” to which, in 2005, Coca-Cola added “black cherry” and “peach” flavors to go with the original “sparkling citrus?”

Answer: FRESCA


19. November, 2005, saw two statues to this international movies star unveiled: the first in Mostar, Bosnia, where he is a hero to Muslims, Serbs, and Croats; and the second in Hong Kong, on what would have been his 65th birthday. Both unveilings were accompanied by displays of martial arts. FTP. Who is this man who smoked a lot of hashish, played Kato on The Green Hornet TV series, taught martial arts to Steve McQueen, and starred in Enter the Dragon?

Answer: BRUCE LEE

20. The late Link Wray had a 1963 instrumental hit named for this man, who Groucho Marx once noted had “cut quite a figure in his day.” Tor Johnson portrayed him in After the Thin Man, Wayne Alexander on Babylon 5, Owen Masterson in Monkeybone, Oliver Cotton in Shanghai Knights, and David Warner in Time After Time. On Star Trek, Scotty was once possessed by the spirit of what man, ftp, who made the Victorian Whitechapel area of London the place From Hell?

Answer: JACK THE RIPPER

21. His look was modeled off of a photograph of the creator’s father, who used to have a large cowlick. His name was inspired from the sticky earth that existed at his creator’s boyhood home. His color was meant to suggest the image of a field of grass under a blue sky. An observation as to the two types of people that exist in the world, lead to the names of two of his friends; a dinosaur named Prickle and a blob shaped object named Goo. FTP identify this TV character created by Art Clokey, whose sidekick was an orange horse named Pokey.

Answer: GUMBY


22. After studying furniture design and interior design ay the Royal College of Art, he designed chrome seats for Heathrow Airport’s Terminal 1, then struck out on his own to invent a wheel-less wheelbarrow called the “Ballbarrow.” The prototype for his most famous invention was the “G-Force,” which he was finally able to start selling in Japan in 1986. That was followed by the DC01 in 1993, and the DC02 Absolute in 1006. FTP, who is this inventor of the rotating bagless vacuum cleaner, who just wants “things to work properly?”

Answer: JAMES DYSON


23. Although she said that she was only pulling the can out of her pocket to make her lyrics clearer, nonetheless the Tennessee Attorney General sent this singer a warning letter concerning her promotion of smokeless tobacco to teenagers. Raised in the proverbial trailer park, in 2000 she met John Rich and quickly became a member of his MusikMafia group of songwriters. She didn’t really make a name for herself until 2004, when her album Here For the Party was released ahead of schedule on account of the smashing success of her first single. For ten points, name this “Redneck Woman.”

Answer: GRETCHEN WILSON

BONI – SOUL TRUCK TRASHMASTERS 2005 – UT-CHATTANOOGA

Questions by Rob Long, Tom Michael, Anne Mitchell, & Chris Sloan, with duplicate insurance by Billy Beyer

1. VISUAL BONUS [Moderator - hand team the attachment ONLY after reading the intro and giving them a chance to lame] This bonus comes from the website www.dogtoyormaritalaid.com. You are being handed a sheet with six pictures on it. For each picture state whether the picture object is a dog toy or a sex toy. You will receive 5 pts. for getting 3 right, 10 for 4, 20 for 5, or 30 for getting all of them correct. You will have fifteen seconds to study the pictures.

Answer: A. DOG TOY B. SEX TOY C. DOG TOY

D. DOG TOY E. SEX TOY F. DOG TOY


2. 30-20-10 Given lyrics to DIFFERENT songs with the SAME title, give the shared title.

30: “Now you're expecting me to live without you, but that's not something that I'm looking forward to”

20: “So wild, so free, so far from me; you're all I want, my fantasy”

10: “Kim's the first girl I kissed. I was so nervous that I nearly missed. / She's had a couple of kids since then, I haven't seen her since god knows when”

Answer: PHOTOGRAPH (the artists of the songs, in order: Ringo Starr, Def Leppard, Nickelback)
3. FTPE name these spirits from a description of how each got its name.

A. Launched in 1978, this melon liqueur got its name from the Japanese word for green.

Answer: MIDORI

B. This original cherry spirit from Bavaria is named from the German word for cherry.

Answer: KIRSCH

C. This Italian creation derives its name from the botanical name for elderberry, its main flavoring along with aniseed.

Answer: SAMBUCA

4. Sports Illustrated’s website recently listed the top ten biggest sex scandals in the world of sports. For ten points each, answer the following relating to that list.

A. A few days after receiving the Bart Starr Award for “high moral character”, this Falcons free safety was arrested for soliciting a prostitute. To make it worse, the incident happened the night before he was to play in Super Bowl XXXIII.

Answer: EUGENE ROBINSON

B. In Feb. 2004, five basketball players from this university took home a woman they met at a strip club. She threatened to file rape charges against the players unless they paid her for having sex. Luckily, one of the players was taping the events with a digital camera and when this evidence was shown to the police, the woman was arrested for prostitution.

Answer: ST. JOHN’S UNIVERSITY

C. In August 1999, this former Alabama football coach admitted to having an affair with his secretary. Alabama had to pay the woman $350,000, but this man was still able to coach. He went on to win the SEC championship, but was fired the next year when his team went 3-8.

Answer: MIKE DUBOSE

5. Identify the movies from quotes for ten points, or for five points if you need the year of release, name of an actor who appeared in it, and character the actor played.

10: “Those boys in that Chrysler are one mistake away from seeing what Miho can do, and she's been aching for some practice.”

5: 2005, Rosario Dawson as Gail

Answer: FRANK MILLER’S SIN CITY

10: “Which one’s Neeble?”

5: 2002, Rosario Dawson as Laura Vasquez

Answer: MEN IN BLACK II

10: “You messed with the wrong pussy!”

5: 2001, Rosario Dawson as Valerie Brown

Answer: JOSIE AND THE PUSSYCATS


6. 30-20-10-5-1, name the program:

30: The cartoon version of this show was set in 2200 A.D. and broadcast from 1974-75.

20: A modern remake apparently died after one episode, though the casting of the new show was a seven-part “reality” series on VH-1 in 2004, with French Stewart replacing Dave Madden in the role of manager Reuben Kincaid

10: Since Danny Bonaduce can’t base his whole career on this show, he occasionally has to beat up transvestites.

5: Other stars on the original series were David Cassidy, Susan Dey, and Shirley Jones.

1: Among the side projects by its cast were The Partridge Family Album and The Partridge Family Christmas Album.

Answer: THE PARTRIDGE FAMILY

7. Give the songs from lyrics FTPE.

A. “When you've got love in your sites, watch out.”

Answer: LOVE BITES

B. “I'm young I know but even so, I know a thing or two I've learned from you”

Answer: LOVE HURTS

C. “I've had the blues, the reds, and the pinks”

Answer: LOVE STINKS

8. For ten points each, tell me in which state you can find the following roadside attractions:

A. Among the many attractions of this state are the Titan Nuclear Missile Museum, a decommissioned ICBM launch site near Green Valley; the Hi Jolly Monument, where the U.S. Army’s only camel trainer is buried near Quartzsite; and the Museum of Pawn in Scottsdale, with its collection of obsolete VCR remotes.

Answer: ARIZONA

B. In this state, Dundee claims to be the UFO capital of the world; Hayward’s Freshwater Fishing Hall of Fame claims the world’s largest fiberglass fish; and Plainfield has serial killer Ed Gein’s grave.

Answer: WISCONSIN

C. After leaving the Chitlin’ Strut festival in Sally, you can go to the lobster races in Aiken; and spend the night in haunted room 305 at South of the Border in Dillon.

Answer: SOUTH CAROLINA

EDITOR’S NOTE: I leave it to you to decide which is sadder – the fact that your genial quizmaster owns a South of the Border souvenir mug, or the fact that he can sing the chorus of a New Christy Minstrels song about Hi Jolly.

9. [Note to moderator: Please read 1st sentence with as much enthusiasm you can muster, stretching out the last word]

Hey you guys! Answer the following ten point questions about the TV show The Electric Company.

A. Before he was a famous movie actor, this man appeared as disk jockey Mel Mounds and hip dude Easy Reader.

Answer: MORGAN FREEMAN

B. Added in the fourth season were live action shorts featuring this well-known superhero. About two dozen of these segments were made.

Answer: SPIDER-MAN

C. In 1972, cartoon segments featuring The Adventures of Letterman were added The Electric Company shows. Who was the main enemy of Letterman? This villain would cause trouble by waving his magic wand and changing key letters in certain words. For example, he could change Train into Rain.

Answer: SPELL BINDER

10. Answer the following about actor-director Kevin Smith in sequels for the stated number of points:

5: Smith is currently directing and reprising his role as Silent Bob in what film slated for 2006 release, a direct sequel to his first film appearance as Silent Bob?

Answer: THE PASSION OF THE CLERKS

10: In one of his rare appearances as Silent Bob in a film he didn’t direct, he has a cameo in what Wes Craven film that also has appearances by Carrie Fisher and Patrick Warburton?

Answer: SCREAM 3

15: Smith appeared as both himself and Silent Bob in three episodes of what Canadian teen series, where he got to live out his adolescent fantasy of “making out with Caitlin Ryan for hours?”

Answer: DEGRASSI: THE NEXT GENERATION
11. Due to the publication of the Fourth Edition of the Official Scrabble Players Dictionary, there will be some new acceptable words for U.S. tournament play. Two of these additions will serve to dramatically alter play.

A. One of these new words is a two-letter word containing the letter Q, which is defined as the vital force in Chinese philosophy. Another addition is a two-letter word containing the letter Z, which is defined as slang for a common food item. For five points for one, or fifteen points for naming both; what are these two words?

Answer: QI AND ZA

With the addition of QI and ZA, there will be only two letters of the alphabet that cannot be used with a vowel to make a two-letter word that is acceptable in an official U.S. Scrabble tournament. For five points for one, or fifteen points for both; what are these two letters?

Answer: C AND V

12. For ten points each, answer these questions about great sports accomplishments that were overshadowed by even greater accomplishments.

A. In 1971, this Oakland A’s pitcher struck out 301 batters, but did not lead the league in strikeouts. He was beaten by Detroit Tiger Mickey Lolich, who struck out 308 in that season.

Answer: VIDA BLUE

B. In 1977, Jack Nicklaus turned in the second-lowest score at the time in British Open history. Unfortunately for Nicklaus, this man set the record for the lowest score at the time and beat Nicklaus by a stroke.

Answer: TOM WATSON

C. Nolan Ryan’s seventh no-hitter on May 1, 1991 overshadowed this baseball player breaking a well-known record on the same day.

Answer: RICKEY HENDERSON

13. His creators acknowledge that he started out with the IQ of a “waffle iron” and has gotten dumber over the years. First, for ten points, who is this comic book barbarian who has been a “wanderer” with his dog Rufferto since 1982?

Answer: GROO THE WANDERER

For ten points each, who are those creators of Groo the Wanderer; a writer who also created the DNAgents and runs the newsfromme.com website; and an artist known for his moustache and the small “marginal” cartoons for MAD magazine that have appeared since 1963.

Answers: MARK EVANIER AND SERGIO ARAGONÉS DOMENECH

14. For the 1983 fall TV season, NBC launched nine new shows. Believe it or not, none of those shows lasted for a full season. Even more incredibly, none of those shows starred Alison LePlaca. For ten points each, identify some of those flops from descriptions.

A. Simon MacCorkindale played Jonathan Chase, a professor who could change into any creature he wished. Due to lack of a sizable budget, Jonathan would usually choose to be a hawk or a black panther.

Answer: MANIMAL

B. This show starred Teri Copley as Mickey McKenzie. Mickey served as the live-in maid to two bachelors; one, played by Matt McCoy of the later Police Academy films, was an attorney, while the other was a goofball. Despite “intellectual” plotlines involving musical toilets, this show was cancelled in prime time but resurfaced a few years later in syndication.

Answer: WE GOT IT MADE

C. Dismissed as a Dallas rip-off, this show was set on a modern-day West Texas ranch. The show should have lasted longer due to its star power, with a cast containing Sam Elliott, Cybill Shepherd, David Soul, Chuck Connors, and Jane Russell; but the series was deemed too expensive to continue.

Answer: THE YELLOW ROSE

15. Answer these questions about a Japanese movie icon, FTPE.

A. This 64 year old Tokyo based director known for laboriously hand-drawing his animated movies, won a Japanese Academy Award for Princess Mononoke.

Answer: HAYAO MIYAZAKI

B. In this Oscar-winning Miyazaki release, a young girl's family wanders into an abandoned amusement park and she soon has to battle witches and find a way to return her parents to human form after they are turned into cows.

Answer: SPIRITED AWAY OR SEN TO CHIHIRO NO KAMIKAKUSHI

C. One of Miyazaki's early successes was this film, whose title translates literally to The Witch's Express Mail, but was given a different English title when released in theaters with voiceover by Janeane Garofolo and Debbie Reynolds .

Answer: KIKI’S DELIVERY SERVICE OR MAJO NO TAKKYUBIN

16. With the 2005 release of Chapter V, Staind has puzzled a few fans who can only think of three previous studio CD titles. They forget the 1996 independent release that started it all. For five points each, name their three previous major label studio albums, and for fifteen name their self-released debut.

Answers (for 5 each): DYSFUNCTION, BREAK THE CYCLE, 14 SHADES OF GREY

Answer (for 15): TORMENTED

17. Name the quoteable hockey players who aren't Jeremy Roenick from memorable words FTPE.

A. "I think they can eliminate a lot of Europeans who are mediocre and are taking a lot of jobs." and "I think it was typical of most French guys in our league with a visor on, running around and playing tough and not back anything up."

Answer: SEAN AVERY

B. “I got traded for a dollar, you know. And here I am sitting in Team Canada’s dressing room at the World Cup. It’s unbelievable.”

Answer: KRIS DRAPER

C. "It’s unbelievable that after more than 30 years in the game, pummeling a guy with his loafer will be my legacy. But I guess it's better than having no legacy at all.”

Answer: MIKE MILBURY

18. Answer the following questions about recent relationship news FTSNOP.

A. The Hip Hop version of the TomKat controversy has been this duo, who have reportedly denied and confirmed engagement rumors since the woman (and rumored hermaphrodite) showed up at the VMA's with a diamond ring. Name them for 5 points each.

Answer: CIARA HARRIS AND BOW WOW OR SHAD MOSS

B. Another odd relationship was between these designers, who broke up and then appeared on the cover of Italian Vanity Fair talking about starting a family together. Name them for 10 points.

Answer: DOMENICO DOLCE AND STAFFANO GABBANNA

C. After Heath Ledger's confusing on-again off-again romance to Naomi Watts, he jumped into a quick marriage and had a child with his Brokeback Mountain co-star. Name her for another 10 points.

Answer: MICHELLE WILLIAMS
19. For five points each, and a bonus five for all five, given the nickname of a famous poker player, identify the player.

A. “Kid Poker”

Answer: DANIEL NEGREANU

B. “Fossilman”

Answer: GREG RAYMER

C. “The Professor”

Answer: HOWARD LEDERER

D. “The Unabomber”

Answer: PHIL LAAK

E. “The Grinder”

Answer: MICHAEL MIZRACHI
20. Given the recent best-selling book, name the author FTPE.

A. Knife of Dreams

Answer: ROBERT JORDAN

B. The Year of Magical Thinking

Answer: JOAN DIDION

C. The Ambler Warning

Answer: ROBERT LUDLUM

21. For all six of Harry Potter’s years at Hogwarts chronicled to date, Harry and friends have had a different teacher for Defense Against the Dark Arts. For five points each, name all six:

Answers: PROFESSOR QUIRRELL; GILDEROY LOCKHART; REMUS LUPIN; ALISTOR “MAD EYE” MOODY ( accept BARTEMIUS CROUCH JR.); DOLORES UMBRIDGE; SEVERUS SNAPE

22. Six men started the figure skating season hoping to make the 2006 U.S. Olympic team. Name these contenders FTPE.

A. This man, nicknamed "the Quad King" is making a return from injuries and a split with coach Frank Carroll.

Answer: TIMOTHY GOEBEL

B. This newcomer is currently coached by Carroll and won a bronze medal at the World Championships.

Answer: EVAN LYSACEK

C. This most experienced contender is this skater and three-time U.S. champion who is recovering from a sprained ankle he suffered at Skate Canada.

Answer: JOHNNY WEIR
23. For ten points each, answer the following about saxophonist and prolific composer John Zorn:

A. With Joey Baron, Greg Cohen, and Dave Douglas, Zorn formed what jazz quartet, named for the site of a mass suicide in 73 A.D?

Answer: MASADA

B. Among his 13 CD’s of soundtracks is Filmworks IX, the soundtrack to what Sandi Dubowski documentary about Hasidic and Orthodox Jewish homosexuals?

Answer: TREMBLING BEFORE G-D

C. Zorn can record anything he wants because he owns what record company?


Answer: TZADIK


:)


The database is protected by copyright ©hestories.info 2017
send message

    Main page

:)